7.1 C
Năsăud

DESPRE NOI

Noul proiect media „Năsăudeanul” vine cu o platformă online – nasaudeanul.ro – de știri, reportaje, analize și opinii pe teme de actualitate, atât locală cât și de interes general.

Subiectele și articolele din „Năsăudeanul” se referă în primul rând la oamenii de lângă noi: fie că vorbim despre năsăudeni, fie că vorbim despre locuitorii județului – al cărui al doilea nume este, să nu uităm, Năsăud – care își aduc local, zi de zi, contribuția pentru comunitate, fie despre cei care au plecat în străinătate pentru o viață mai bună, dar nu s-au rupt de viața plaiului natal drag, fie că vorbim despre instituțiile care ne afectează, în bine sau rău, existența noastră și a celor de lângă noi, oriunde ne-am afla.

Misiunea noastră este de a informa, corect și complet, pentru a sprijini formarea unei comunități responsabilă și puternică, pentru a promova valorile locale autentice, oameni și locuri și, în general, pentru a contribui la binele societății.

„Năsăudeanul” are ca parteneri alte două platforme media, „Știrile Transilvaniei” (*), respectiv „7zile.info” (**).

Sorin Istrate, editor nasaudeanul.ro


(*) Pentru că Transilvania este locul în care, de mai bine de o mie de ani, etniile care au locuit-o au reușit să găsească o cale pentru buna conviețuire – chiar dacă istoria nu a fost întotdeauna fericită și nu puține au fost momentele în care locuitorii Transilvaniei s-au confruntat unii cu alții – „Știrile Transilvaniei” crede că istoria trebuie cunoscută, exact așa cum a fost ea, fie că place, fie că nu place uneia sau alteia dintre etniile ce locuiesc aici. Pe lângă istorie, obiectivul „Știrilor Transilvaniei” este să aducă în atenția opiniei publice evenimentele de interes actual din Transilvania.

(**) Născută recent, „7zile.info” dorește să devină o platformă civică de opinii și analize, care să adune în jurul său o comunitate deschisă de autori ce doresc și pot să ofere publicului din experiența și cunoștintele lor. „7zile.info” vrea să ofere un punct de vedere analitic nu doar asupra temelor de actualitate principale, ci și asupra unor subiecte pe care autorii săi le consideră relevante ori importante pentru a înțelege dintr-o altă perspectivă realitățile zilelor noastre.

- Publicitate -spot_img

Urmărește-ne

1,101FaniÎmi place
10CititoriConectați-vă
2AbonațiAbonați-vă