0.8 C
Năsăud
luni, 28 noiembrie 2022

ECHIPĂ

EDITORI

Sorin Istrate

Jurnalist cu experiență în presa scrisă, radio și televiziune, membru al Asociaţiei Ziariştilor Independenţi din România - AZIR.

Mihai Bălan

Consultant, specializat pe politică energetică. Fost corporatist, cu o experiență de 20 de ani în sectorul energetic, a conceput proiecte atât pentru firme mari de profil, cât și pentru instituții locale, naționale și europene.

AUTORI

Ion Lucian Petraș

Fondator al Fundației pentru Patrimoniul Transilvan, Ion Lucian Petraș este absolvent al Liceului „Liviu Rebreanu” din Bistrița, promoția 1993, și al Academiei Naționale de Informații – licență în Psihosociologie și Știinte militare – arma informații, promoția 1998. Expert în analiza de intelligence, domeniu în care a activat 21 de ani, în prezent ofițer în rezervă.

Camelia Crișan

Doctor în sociologie și dublă licențiată în psihologie și științele comunicării, este lector universitar și predă cursuri de leadership, recrutare, selecție și dezvoltarea competențelor în organizații. Face parte în prezent din echipa de cercetare a unui proiect Horizon 2020, care evaluează efectele automatizării și robotizării asupra angajaților.

Raúl Sánchez Costa

Jurnalist spaniol, colaborator al El País, TVE, La Sexta, Euronews și HotNews.

Cristina Călugăr Akyazi

Absolventă a Facultății de Relatii Internatinale si Studii Europene „Petru Maior” din Târgu Mureș și șefă de promoție pe universitate, cu master în „Istorie globală, Sisteme și Relații Internaționale.