18.1 C
Năsăud
joi, 24 iunie 2021

ECHIPĂ

EDITORI

Sorin Istrate

Jurnalist cu experiență în presa scrisă, radio și televiziune, membru al Asociaţiei Ziariştilor Independenţi din România - AZIR.

Mihai Bălan

Consultant, specializat pe politică energetică. Fost corporatist, cu o experiență de 20 de ani în sectorul energetic, a conceput proiecte atât pentru firme mari de profil, cât și pentru instituții locale, naționale și europene.

AUTORI

Raúl Sánchez Costa

Jurnalist spaniol, colaborator al El País, TVE, La Sexta, Euronews și HotNews.

Brîndușa Armanca

Jurnalistă, profesor universitar, a făcut parte din redacţiile prestigioase de la Radio Europa liberă, Expres sau Ziua şi a condus mai mulţi ani studioul regional de la Timişoara al TVR. Membră a Uniunii Scriitorilor din România, este autoarea mai multor volume de jurnalism. Activitatea sa a fost recompensată cu Distincţia Culturală a Academiei Române.

Sebastian Rusu

Jurnalist de politică externă, specializat în problematica spațiului ex-sovietic: Republica Moldova, absolvent al Ecole Doctorale En Science Sociales, AUF. A debutat în presa centrală în anul 2007, unde a abordat chestiuni de politică externă, internă și apărare. De-a lungul timpului, a scris la Curentul, Newsin, Adevărul, Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei de Chișinău, Pagina de Rusia, Politikon.md și Jurnaliștii.ro.

CONTRIBUTORI

Monica Macovei

Expert al Comisiei Europene. Prin reformele implementate în mandatul său de la Ministerul Justiției (2004-2007) s-au pus bazele integrării României în UE. A fost europarlamentar în perioada 2009 - 2019. De asemenea, Parlamentul European i-a conferit ”Premiul pentru Justiție și Drepturile Omului”. A scris și a negociat directiva confiscării extinse, care nu a fost încă transpusă în legislația românească.

Camelia Crișan

Doctor în sociologie și dublă licențiată în psihologie și științele comunicării, este lector universitar și predă cursuri de leadership, recrutare, selecție și dezvoltarea competențelor în organizații. Face parte în prezent din echipa de cercetare a unui proiect Horizon 2020, care evaluează efectele automatizării și robotizării asupra angajaților.

Cristina Călugăr Akyazi

Absolventă a Facultății de Relatii Internatinale si Studii Europene „Petru Maior” din Târgu Mureș și șefă de promoție pe universitate, cu master în „Istorie globală, Sisteme și Relații Internaționale.