21.3 C
Năsăud
marți, 16 iulie 2024

(VIDEO) Granturile norvegiene – un pas înainte pentru comunitățile locale – POLITICI PUBLICE PENTRU COMUNITĂȚI SUSTENABILE ENERGETIC – eveniment ECO CAMP CIUGUD (ALBA)

Trebuie citit

Mihai Bălan
Mihai Bălan
Mihai Bălan este consultant, specializat pe politică energetică. Fost corporatist, cu o experiență de 20 de ani în sectorul energetic, a conceput proiecte atât pentru firme mari de profil, cât și pentru instituții locale, naționale și europene.

La sfârșitul lunii septembrie 2023, Freedom House România, împreună cu Norsk Energi (asociația producătorilor și consumatorilor de energie din Norvegia, consultant internațional pe proiecte specifice), au organizat un eveniment de prezentare a proiectelor implementate în România, exemple de bune practici în comunitățile locale.

Evenimentul a fost găzduit de Primăria Ciugud (Alba), cu primarii comunei Ciugud, dl. Gheorghe Damian, și municipiului Alba-Iulia, dl. Gabriel Pleșa, în postura de prezentatori ai proiectelor implementate pe plan local.

Printre participanții la întâlnire s-au numărat numeroși primari din județele Alba și Mureș, experți în implementarea proiectelor, specialiști în energie și jurnaliști din toată țara.

Foto: implementare proiect pompă de căldură sol-apă – municipiul Alba-Iulia – Căminul pentru persoane vârstnice 

Prezentările invitaților sunt disponibile aici:

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole