19 C
Năsăud
marți, 28 mai 2024

Minerul Rodna, egal la Recea, în primul meci al barajului de calificare în Liga a III-a

Trebuie citit

Sorin Istrate
Sorin Istrate
Jurnalist cu experiență în presa scrisă, radio și televiziune, membru al Asociaţiei Ziariştilor Independenţi din România - AZIR.

Sâmbătă, la Recea, în județul Maramureș, CS Minerul Rodna a susținut primul meci al barajului de promovare în Liga a III-a de fotbal, împotriva echipei din localitate, CS Academica. Meciul, care a pus față în față câștigătoarele locurilor întâi ale Ligii a IV-a din județele Bistrița-Năsăud și Maramureș, s-a încheiat la egalitate 1-1, scor la pauză 1-0. Meciul a fost arbitrat la centru de Andrei Nagy, din Măhăceni.

După cum relatează publicația locală online 2mNEWS, la meciul de la Recea a fost să susțină echipa oaspete inclusiv primarul comunei Rodna, Valentin Grapini, alături de câțiva suporteri ai echipei bistrițene. CS Minerul Rodna a mai jucat într-un baraj de promovare în Liga a III-a în urmă cu 4 ani, când au ratat însă calificarea în fața echipei CSM Satu Mare. Ultima dată când fotbaliștii din Rodna au mai evoluat în Liga a III-a a fost în urmă cu 35 de ani.

Aflați detalii despre meciul echipei CS Minerul Rodna, de sâmbătă, de la Recea (Maramureș), în publicația 2mNEWS.

Meciul retur se va juca la Rodna, în data de 24 iunie, de la ora 17:30.


CS Minerul Rodna: Cămărășan – Valea, Patca, V. Hazbei, Dodea – Savu, Bortaș, Viliczki (cpt./31’ Sigheartău), Colța – R. Hazbei (70’ Akari), Brumă

Rezerve neutilizate: Bor – Alexa, Tiron, Munteanu, Pioraș.

Marcatori: Daniel Groza (CS Academica Recea) / Șadi Akari (CS Minerul Rodna)

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole