18.8 C
Năsăud
duminică, 24 septembrie 2023

Cel mai tare concert din istoria Bistriței – duminică 28 august, ora 22

Trebuie citit

Mihai Bălan
Mihai Bălan
Mihai Bălan este consultant, specializat pe politică energetică. Fost corporatist, cu o experiență de 20 de ani în sectorul energetic, a conceput proiecte atât pentru firme mari de profil, cât și pentru instituții locale, naționale și europene.

Cea mai de succes trupă din industria muzicală care urcă pe o scenă din județul Bistrița-Năsăud, Within Temptation, va concerta diseară, în fața spectatorilor festivalului Way Too Far Rock, organizat în interiorul Parcului Industrial Bistrița Sud (zona Sărata).

Formația olandeză face parte din categoria headliner-ilor, adică a trupelor care încheie serile de festival cu o mega-producție de sunet și lumini. Sharon den Adel, solistă vocală și compozitor al majorității hiturilor trupei, este o mezzosoprană renumită la nivel mondial datorită proiectelor solo, cel mai cunoscut fiind single-ul “In and out of love”, alături de DJ Armin van Buuren.

Hiturile Within Temptation, dintre care enumerăm “Paradise (What about us?)”, alături de Tarja Turunen, fosta solistă a trupei Nightwish, “Ice Queen” sau mult mai recentul “Faster”, au atins borna de peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube. Acestea, dar și alte piese reprezentative din istoria muzicală de peste 20 de ani a formației de renume mondial, vor încânta simțurile miilor de spectatori bistrițeni.

Concertul live va începe duminică seara, după ora 22, și va dura 90 de minute.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole