18.8 C
Năsăud
duminică, 24 septembrie 2023

Complexul Sportiv Multifuncțional Năsăud va deveni realitate

Trebuie citit

După lupte seculare, care au durat 10 ani, duse prin intermediul deplasărilor „la minister” atât de către actualul primar al Năsăudului, Dorin Vlașin, cât și de către fostul edil, Mircea Romocea, a fost semnat, la sediul Companiei Naționale de Investiții, contractul de finanțare a Complexului Sportiv Năsăud.

Acesta va fi alcătuit din mai multe corpuri de clădire dar și terenuri exterioare, fiind un complex multifuncțional.

Clădirea principală va adăposti un bazin de înot semi-olimpic (cu dimensiunea 25m x 12.5m) cu vestiare, inclusiv pentru bazinele exterioare, gradene pentru spectatori (150 de locuri), zonă de recuperare pentru sportivi (cu saună uscată și saună umedă), cabinet medical, zonă de alimentație publică, sală de fitness și sală pentru tenis de masă.

Cel de-al doilea corp de clădire este destinat cursurilor pentru copii și dispune de 3 săli unde aceștia se pot înscrie în cluburi de pictură, de șah și de fotografie. Adiacent terenurilor de sport va fi un alt corp de clădire care va adăposti două vestiare de câte 40 de locuri fiecare, un depozit pentru materiale sportive și un magazin cu terasa acoperită.

Complexul va beneficia de mai multe terenuri exterioare, respectiv un teren pentru mini-fotbal, un teren pentru tenis, un teren multifuncțional pentru volei și baschet, pistă de skateboard, gradene exterioare pentru spectatori și două bazine exterioare (unul pentru copii cu adâncimi între 0,4m și 0.9m și unul pentru adulți cu o adâncime de 1,5m).

Obiectivul de investiții va avea și un total de 152 de locuri de parcare.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole