0.8 C
Năsăud
luni, 28 noiembrie 2022

Se taie banii pentru fotbal în județ

Trebuie citit

Maieru și Prundu Bârgăului au fost, în sezonul 2021-2022, reperele fotbalistice ale județului Bistrița-Năsăud, cu excepția municipiului, unde nici echipa fanion, Gloria, nu stă nici ea pe roze, ratând promovarea din Liga 3.

Echipa de fotbal masculin Silvicultorul Maieru, câștigătoare a campionatului județean (Liga 4), nu va beneficia de finanțare pentru a activa în Liga 3, deși a beneficiat de neprezentarea adversarului din barajul de promovare.

Fetele legitimate la Heniu Prundu Bârgăului, vicecampioane naționale, au rămas fără obiectul muncii, după ce preluarea echipei de către clubul Gloria a eșuat. O parte dintre ele, împreună cu antrenorul principal, s-au mutat deja la noua echipă a clubului Gloria, care va debuta în a 3-a divizie valorică.

Stadionul Bârgău Arena, modernizat la finalul anului 2011, va avea o nouă locație și o nouă înfățișare, în urma unor investiții de amploare ale Companiei naționale de Investiții, cu aportul Consiliului Local Prundu Bârgăului.

Actuala locație a stadionului de fotbal din Prundu Bârgăului va fi destinată altor proiecte locale, după degrevarea de alte eventuale sarcini juridice suplimentare.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole