0.8 C
Năsăud
luni, 28 noiembrie 2022

Habemus Sală Polivalentă nou-nouță

Trebuie citit

După amânări succesive, datorate atât crizei de materiale de construcții, cât și dificultăților de natură economică și de resurse umane din partea antreprenorului general și companiilor subcontractante, noua Sală Polivalentă a Municipiului Bistrița va fi inaugurată în data de 16 august 2022.

În noul Complex Sportiv Polivalent Unirea (aceasta fiind denumirea oficială a noii locații), sute de oameni lucrează 24h/zi pentru finalizarea amenajărilor interioare și exterioare. Pentru a testa funcționalitatea sălii, va fi organizat un meci de retragere în onoarea Valentinei Ardean Elisei, componentă a naționalei de handbal a României.

Însă inaugurarea propriu-zisă a Complexului va avea loc cu trei zile mai târziu, la data de 19 august, când va debuta turneul internațional la care vor participa campioana Franței, Metz, și vicecampioana Ungariei, Ferencvaros, ambele din primul eșalon al handbalului european, participante an de an în grupele Champions League, reprezentantele Hexagonului intrând anul acesta chiar în Final Four-ul competiției.

Proiectul a fost finanțat din bugetul Companiei Naționale de Investiții, pe terenul cedat de către Primăria Municipiului Bistrița, urmând ca administrarea să fie făcută de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Capacitatea sălii va fi de maxim 2600 persoane, cu o parcare exterioară destinată accesului a 435 autoturisme și câtorva zeci de mijloace de transport special sau public.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole