18.8 C
Năsăud
duminică, 24 septembrie 2023

Proxenet din Năsăud, arestat duminică de polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale

Trebuie citit

Polițiștii de la Criminalitate Organizată și procurorii D.I.I.C.O.T. din Bistrița au intrat duminică dimineața, cu mandate de percheziție, la prima oră, în imobilele deținute de un năsăudean bănuit de trafic de persoane, proxenetism și deținere de droguri de risc, informează Bistrița-Express.

Individul, un bărbat de 35 de ani, din Năsăud, este suspectat că a făcut 700 000 de euro din explotarea câtorva fete pe care le-a dus în cluburi din Austria. Năsăudeanul era urmărit după ce au apărut dovezi că ar fi recrutat mai multe femei din județ pentru practicarea prostituției.

Potrivit polițistilor, trei femei, toate din Bistrița-Năsăud, au fost recrutate, adăpostite și determinate să practice prostituția, în diverse apartamente din România, dar și în cluburi din Austria, iar sumele obținute din exploatarea lor, mai bine de 700 de mii de euro, și le-a însușit năsăudeanul.

Proxenetul a fost ridicat de polițiștii, iar pe numele lui a fost emis un mandat de reținere, urmând ca astăzi să ajungă în fața judecătorilor.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două telefoane mobile, un stick de memorie, un recipient ce conținea muguri de canabis, 1.000 de euro și 3.000 de lei. Totodată, pe numele bărbatului, a fost emis și pus în aplicare un mandat de aducere. Procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului bănuit de comiterea faptelor, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, în vederea dispunerii unei măsuri preventive. Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, informează Inspectoratul Județean de Poliție.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Bistrița-Năsăud și Poliției Orașului Năsăud.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole