22.8 C
Năsăud
marți, 16 iulie 2024

Bursele Europene pentru ziariști: termenul-limită pentru înscriere a fost prelungit până luni, 16 august

Trebuie citit

Freedom House România anunță extinderea termenului-limită pentru înscrierile la Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog, până luni, 16 august.

Bursele Europene sunt deschise pentru jurnaliști, bloggeri sau activiști civici. Câștigătorii burselor vor participa la seminarele ce vor avea loc la Brăila (3-5 septembrie) și Bistrița (data va fi comunicată ulterior).

Pentru participare, candidații trebuie să trimită un CV și un articol / postare pe rețele sociale în care au abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2020, la adresa office@freedomhouse.ro, cu copie la: maria.chiribes@freedomhouse.ro, până cel târziu în data de 16 august 2021.

Programul, organizat de Reprezentanța Comisiei Europene În România, se adresează ziariștilor din presa locală și regională – print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană are un impact direct în viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Proiectul are în vedere organizarea a două seminare pe teme europene în lunile august și septembrie, la Bistrița și Brăila. Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor vor fi invitați să participe într-o vizită de studiu la instituțiile UE cu sediul la Bruxelles.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole