21.9 C
Năsăud
marți, 16 iulie 2024

Termen de înscriere la FHR HUB for Business Journalism: 21 iulie, ora 23.59

Trebuie citit

Termenul de înscriere în cadrul proiectului FHR HUB for Business Journalism se extinde până pe data de 21 iulie, ora 23.59.

„Ne dorim cât mai mulți jurnaliști care să aibă parte de o experiență inedită și de o formare continuă în lumea jurnalismului economic, așa că am extins termenul limită”, a comunicat Freedom House România, inițiatorul proiectului FHR Hub for Business Journalism.

Freedom House România, alături de 11 publicații naționale centrale si locale a deschis înscrierile pentru FHR Hub for Business Journalism, o pregătire continuă pentru a păși în lumea jurnalismului economic.

Programul se adresează mai ales studenților și tinerilor jurnaliști interesați care doresc să urmeze o carieră pe acest segment de jurnalism.

În cadrul sesiunilor de formare se oferă:

1. O școală de vară plină de traininguri coordonate de specialiști atât din domeniul presei, dar și din zona de business, cu componente de grafică, multimedia și tehnici de redactare.

2. Un internship plătit la o publicație parteneră, unde vor putea publica articole pe site-urile publicațiilor partenere, dar și pe www.presshub.ro. De asemenea, aceștia vor beneficia de mentorat și dezvoltare continuă.

3. Webinarii, sesiuni de storytelling și interviuri online alături de antreprenori și CEOs de renume din mediul de afaceri, totul pentru a înțelege în profunzime subiectul.

Înscrieri la .

Fii parte din noua generație de jurnaliști de business, înscrie-te acum până pe 21 iulie 2021!

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole