11.5 C
Năsăud
duminică, 26 mai 2024

Adrian Titieni, actorul bistrițean cu peste 100 de roluri de film și teatru, a dat glas imaginilor impresionante din „România Sălbatică”

Trebuie citit

Povestea celui mai amplu, complex și autentic proiect de film documentar despre România, a cărui premieră națională va avea loc pe 30 iulie în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), va fi narată de nimeni altul decât de cunoscutul actor Adrian Titieni, anunță Europa FM.

Cunoscut de cinefili pentru aparițiile sale în numeroase producții autohtone de succes (Poziția copilului și Ana Mon, amour – Călin Peter Netzer, Bacalaureat – r. Cristian Mungiu, Moon Hotel Kabul – r. Anca Damian), actorul a declarat la finalizarea înregistrărilor pentru filmul documentar produs de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache: „Simt admirație, respect și recunoștință pentru realizatorii acestui proiect atât de important, necesar și meritoriu. Sunt onorat și copleșit de faptul că am fost invitat să fac parte din familia „România Sălbatică”. Spun aceste cuvinte cu emoție și speranța de a mă fi ridicat la înălțimea așteptărilor.”

Puteți asculta vocea actorului în trailer-ul proaspăt lansat al filmului.

Citește articolul integral pe site-ul Europa FM.

SursăEuropa FM
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole