21.9 C
Năsăud
marți, 16 iulie 2024

”Guvernanța corporativă – un plus pentru succesul afacerii tale”, cursul pilot care te ajută să îți dezvolți businessul

Trebuie citit

Asociația Administratorilor Independenți (AAI) vă invită la cursul-pilot “Guvernanța corporativă –un plus pentru succesul afacerii tale”, care se va derula online în perioada 16 martie – 8 aprilie 2021, pe platforma Zoom. Acesta se adresează tuturor persoanelor care se află în poziția de administrator unic sau membru în Consiliul de Administrație într-o companie, precum și celor care aspiră la aceste poziții. De asemenea, cursul este dedicat și acționarilor din societățile pe acțiuni (S.A.) sau asociaților societăților cu răspundere limitată (S.R.L.) care intenționează să treacă la următoarea etapă de dezvoltare și au nevoie de un Consiliu de Administrație.

Cursul este structurat pe cinci module (16 ore în total), iar lectorii AAI sunt specialiști în domeniul guvernanței corporative, precum și practicieni experimentați și respectați în materie, dornici să vă transmită cunoștințe legate de administrarea societăților private și de stat. Informațiile acumulate și competențele dobândite în urma participării la curs vă vor sprijini în procesul de transformare a unei societăți într-o entitate bine organizată, transparentă, eficientă și sustenabilă.

Parcurgerea exhaustivă a celor cinci module concentrate de curs vă va lărgi perspectiva asupra afacerii pe care o conduceți sau din care faceți parte. Fiecare modul are o componentă teoretică și aspecte de natură practică, cele din urmă fiind ilustrate de studii de caz, discuții interactive și exerciții practice.

În termeni concreți, prin participarea la cursul AAI veți dobândi competențele necesare pentru:

  • Conducerea în mod eficient a unei companii și gestionarea relațiilor cu ceilalți membri ai consiliului de administrație, cu acționarii, investitorii și alte părți interesate;
  • Creșterea capacității de gândire strategică, de a lua decizii, precum și de organizare și analiză financiară; Gestionarea managementului conflictului în firmă;
  • Înțelegerea diferențelor dintre o firmă listată la bursă și o firmă închisă, precum și a relațiilor de putere din cadrul firmei;
  • Înțelegerea rolului și a beneficiilor prezenței unui administrator independent în consiliul de administrație;

Creșterea puterii de negociere necesare pentru ocuparea unei poziții de administrator și Adoptarea principiilor de bună guvernanță va îmbunătăți atât relația afacerii dumneavoastră cu părțile interesate, cât și rata de profitabilitate, prin dobândirea unor avantaje competitive importante precum: creșterea încrederii în companie și atragerea de noi investitori, accesul mai facil la finanțare și reducerea costurilor acesteia, creșterea valorii companiei.”

Guvernanța corporativă nu este un concept abstract, ci o unealtă care poate transforma radical o afacere. La sfârșitul cursului, veți primi un certificat de participare din partea AAI. De asemenea, structura cursului este cea de mai jos, iar pentru agenda completă, detalii despre lectori și modalitatea de înscriere, vă rugăm să accesați website-ul AAI.

Pentru agenda completă, detalii despre lectori și modalitatea de înscriere, trebuie să accesați website-ul AAI, iar dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la procesul de înscriere saude orice alte informații, vă puteți adresa în scris, pe email, la adresa: office@administratorindependent.ro


PressHub este o platformă dedicată sprijinirii jurnalismului în serviciu public. Articolele și fotografiile publicate pe PressHub sunt proprietatea Freedom House Romania, fundația care administreaza presshub.ro, sau ale publicațiilor partenere.

SursăPressHUB
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole