14.4 C
Năsăud
sâmbătă, 15 iunie 2024

INTERVIURILE PRESSHUB: În dialog cu europarlamentarul Ramona Strugariu

Trebuie citit

Ramona Strugariu este europarlamentar din anul 2019, dar ea a fost activă în spațiul public cu mult timp înainte de acest moment.

Ramona este unul dintre oamenii care s-au implicat activ în gestionarea efectelor tragediei de la Colectiv, este unul dintre oamenii frumoși care au protestat împotriva legilor justiției, așa cum fuseseră ele gândite de Dragnea și echipa lui, este unul dintre românii care au trăit pe viu toate transformările dureroase ale societății românești din ultimii ani.

Ramona este invitata de marți, 3 noiembrie, a Interviurilor PressHub, pentru că ea face parte din rândul celor care vor să schimbe lumea în bine. Vom discuta aspecte generale privitoare la traficul de persoane, unde România rămâne în topul negru al țărilor UE, la felul în care este gestionată pandemia în Europa și, nu în ultimul rând, vom vorbi, atât când vom putea, despre rana Colectiv. Dialogul va avea loc în cursul serii de marți, începând cu ora 20.00 și va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook a platformei PressHub, dar și pe paginile publicațiilor partenere.

Carmen Dumitrescu


PressHub este o platformă dedicată sprijinirii jurnalismului în serviciu public. Articolele și fotografiile publicate pe PressHub sunt proprietatea Freedom House Romania, fundația care administreaza presshub.ro, sau ale publicațiilor partenere.


Carmen Dumitrescu – Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul „Cei care nu mint”.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole