27.6 C
Năsăud
duminică, 24 septembrie 2023

VIDEO Românii din Spania încurajează votul prin corespondență pentru alegerile parlamentare

Trebuie citit

România a lansat o campanie în rândul diasporei pentru ca cetățenii care locuiesc în străinătate să voteze la următoarele alegeri parlamentare, care vor avea loc probabil pe 5-6 decembrie.

Comunitatea românească din Spania s-a alăturat inițiativei. Pentru aceasta, Ambasada României în Regatul Spaniei a lansat o serie de videoclipuri ale românilor care locuiesc în Peninsula Iberică.

De exemplu, Mihaela Mănescu, medic român care profesează în Spania, ne explică cum putem vota simplu și sigur la #AlegerileParlamentare2020 dacă avem domiciliul sau rezidența în străinătate.

Mihaela Mănescu #VotCorespondență

Alexandru George Lazăr, avocat român rezident în Spania, vorbește despre avantajele votului prin corespondență, o opțiune simplă și sigură în această perioadă.

Alexandru George Lazăr #VotCorespondență

Ilinca Pletosu, studentă la drept în Insulele Canare, va vota prin corespondență la #AlegerileParlamentare2020.

Ilinca Pletosu #VotCorespondență

Silvia Marcu, cercetător la Institutul de Studii Economice, Geografice şi Demografice din Madrid, încurajează și ea votul prin corespondență.

Silvia Marcu #VotCorespondență

„Anul acesta, mai mult ca oricând, alege să îți protejezi sănătatea, alege să te protejezi pe tine și pe cei dragi!”, explică Ambasada României în Regatul Spaniei.

Raúl Sánchez Costa

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole