10 C
Năsăud
marți, 3 octombrie 2023

14 angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă precum și 19 elevi, printre cazurile active de COVID-19 din județul Bistrița-Năsăud

Trebuie citit

Printre persoanele confirmate cu Coronavirus în județul Bistrița-Năsăud se află 14 angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa (10 angajaţi ai Blocului Alimentar, trei registratori şi o îngrijitoare de curăţenie din Ambulatoriul integrat – Policlinica Bistriţa), dar și 19 elevi, dintre care unul este internat în spital, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului județului Bistrița-Năsăud.

În judeţ au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus şi 15 cadre didactice, în prezent trei dintre acestea fiind cazuri active. Autorităţile judeţene au anunţat, de asemenea, că tot personalul Secţiei boli cronice din cadrul Spitalului de Urgenţă Bistriţa va fi testat, după ce o asistentă care lucrează în această secţie a fost depistată pozitiv la întoarcerea din concediul de odihnă.

Focar de infectare s-a constatat şi la Centrul de Transfuzii Sanguine Bistriţa, unde 14 angajaţi, dintre care un medic şi 9 asistenţi medicali, au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cinci dintre aceştia au fost externaţi. Un alt focar este la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud, unde au fost confirmați cu coronavirus 11 angajaţi.

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, până duminică au fost confirmate 1.734 de cazuri de COVID-19 şi 111 decese. Judeţul se menţine printre zonele cu cele mai puţine cazuri nou înregistrate raportând, duminică, 21 de noi diagnostice în 24 de ore.

- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole